03-09-2009

Potrebujejo vašo pomoč

Crno bela mucka Biba, stara 3 mesece išče dom. Cepljena, čipirana, pred odhodom v nov dom bo sterilizirana. Vajena sobivanja s psom in drugimi mucki. V posvojitev se oddaja s pogodbo društva za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka, s katero se zavežete za notranje bivanje brez zunanjih izhodov, kvalitetno prehrano, redno cepljenje in veterinarsko oskrbo po potrebi.

Tigrast mucek Cefizelj, star 3 mesece isce dom. Cepljen, kastriran, zdrav mucek. Vajen sobivanja s psom in drugimi muckami. V posvojitev se oddaja s pogodbo društva za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka, s katero se zavežete za notranje bivanje brez zunanjih izhodov, kvalitetno prehrano, redno cepljenje in veterinarsko oskrbo po potrebi.

Modro siv muc Poldek, star 3 mesece isce dom. Cepljen, kastriran, zdrav. Vajen sobivanja s psom in drugimi mucki. V posvojitev se oddaja s pogodbo društva za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka, s katero se zavežete za notranje bivanje brez zunanjih izhodov, kvalitetno prehrano, redno cepljenje in veterinarsko oskrbo po potrebi.

Več informacij na: 031 615 315 (Jagoda)
Advertisment

Članek lahko posreduješ tudi prijateljem preko:

Pomoč živalim . Vse