14-10-2011

Prvi ekološko usmerjeni ekozmetični salon v Sloveniji!

Od junija dalje lahko v Ljubljani obiščete prvi ekološko usmerjeni kozmetični salon, ki pri ponudbi kozmetičnih storitev upošteva ekološke pristope ter s svojim delovanjem po nepotrebnem ne obremenjuje okolja in živali.

V salonu uporabljajo vrhunsko certificirano organsko kozmetiko, ki ni testirana na živalih, pakirano v biološko razgradljivi embalaži, ločujejo odpadke, za brezhibno čistočo in urejenost salona skrbijo z biološkimi čistilnimi sredstvi ter biološkimi pralnimi praški, uporabljajo potrošni material primeren za recikliranje in se ne oglašujejo v tiskanih medijih.

Ambient je opremljen s pridihom estetike ter s sproščujočo glasbeno spremljavo, ustrežljivo in prijazno osebje pa poskrbi, da se zlahka počutite sproščeno ter preživite brezskrbne urice miru in ugodja.

Ponudba ekozmetičnega salona obsega klasične kozmetične storitve kot so: nega obrazapedikuramanikuradepilacija in masaža. Predvsem vrhunska nega obraza je tisto, kar pri njih ne smete zamuditi, saj boste od nje odšli popolnoma sproščeni in prerojeni, vaša koža pa čista in sijoča. Med pestro ponudbo pa lahko najdete tudi idejo za darilo, ki ga podarite v obliki darilnega bona.

Lokacija salona je več kot ugodna, saj se nahaja le dve minuti od obvoznice (odcepa Lj-Brdo) in prav tako od centra mesta. In kar je najboljše, nikoli se vam ne bo potrebno obremenjevati s parkiranjem, saj je za stavbo na voljo veliko brezplačno parkirišče.

Vendar to še ni vse. V salonu jamčijo za kvaliteto svojih storitev in vam v primeru, da s storitvijo niste zadovoljni, te storitve ne zaračunajo. Vsekakor zanimivo in vredno preizkusa.

Podrobnejšo ponudbo in kontaktne podatke salona najdete na spletni strani www.ekozmeticnisalon.si.

Ni dovolj le izgledati in se počutiti dobro, ampak tudi delati dobro.
Advertisment

Članek lahko posreduješ tudi prijateljem preko:

Eko domača kozmetika . Lepota in zdravje . Vse