25-11-2011

WELLBE BON – spodbuda zdravemu življenju

Osveščati, povezovati in delovati v dobrobit sočloveka in narave postaja vse močnejše vodilo tudi pri poslovnih zamislih. Ena takšnih temelji na preizkušenem modelu ekonomičnega načina trženja izdelkov preko bonov, ki kupcem zagotavljajo zanimive popuste, vendar pa za razliko od podobnih ponudb prisega na izključno zdravju in okolju prijazne izdelke in storitve.  Imenuje se WellBe Bon.

Naziv je privzet iz angleškega jezika in izhaja iz že ponotranjenega izraza wellnes, ki je postal sinonim za dobro počutje. Lahko bi mu očitali neslovenskost, vendar pa je ekipa wellBe Bona pri izbiri imena gledala širše ter izbrala jezik, ki ga govori večina svetovne populacije. Dobesedni prevod bi glasil »dobro bodi« in predstavlja poziv k pozitivnemu dojemanju življenja. Pri svojem delu izhajajo iz univerzalnih vrednot, kot so kakovost, vzajemnost in spodbujanje pozitivnih sprememb. Da bi pripomogli k uresničevanju teh vrednot v vsakdanjem življenju, so začeli s povezovanjem isto mislečih na strani ponudbe in povpraševanja.

V prvi polovici novembra 2011 so objavili novo spletno mesto  www.wellbe.si/bon, namenjeno vsem, ki jim ni vseeno za osebno zdravje in zdravje našega planeta. Z dnevno ponudbo zadovoljuje potrebe vseh, ki zavestno pristopajo k življenju in jim je kakovost pomemben vidik pri odločanju za nakup.

»Naša želja je, da skupaj z vsemi deležniki vplivamo na zavedanje, da je kakovost življenja odvisna od nas samih. To pa je mogoče, ko sprejmemo odgovornost za vse kar mislimo, čutimo in delamo. Naša želja je, da naravne izdelke in alternativne storitve omogočimo tudi tistim, za katere je bila tovrstna ponudba do zdaj cenovno nedosegljiva«, pravita Sandra in Urška, soustanoviteljici Zavoda za zavestno življenje WellBe, preko katerega se je razvil tudi projekt wellBe Bon.

Na kakovost, ki je bila nekoč samoumevna, v današnjem času gledamo kot na dodano vrednost, ki opravičuje višjo ceno naravnih, organskih in ekoloških proizvodov. Ker pa je zdravje pogoj za kakovost življenja, je prav, da je vsakomur dostopno.  WellBe Bon je spletno mesto, ki ponuja priložnost za nakup zdrave, naravne hrane, izdelkov in storitev po veliko nižjih cenah, kot v prosti prodaji. Na spletnem mestu www.wellbe.si/bon tako 2x na teden objavijo ekskluzivno ponudbo eko in bio izdelkov ali storitev, vezanih na zdrav način življenja z zanimivimi popusti za kupce.

Življenje je polno priložnosti za spremembo. Pa tudi za ohranjanje utečenih poti. WellBe Bon je priložnost, da ne zamudite … dobre ponudbe.

Dodatne informacije:

Urška Bratkovič

WellBe- zavod za zavestno življenje

urska@wellbe.si, 040 77 22 44
Advertisment

Članek lahko posreduješ tudi prijateljem preko:

Eko ljudje . Vse . Zanimivosti