10-04-2013

Tudi v Slovenijo prišla poročna spletna stranporocna_spletna_stran_4

Pari, ki se pripravljajo na poroko, si lahko od pred kratkim tudi pri nas izdelajo poročno spletno stran, kar pa v tujini postaja že stalna praksa. Morda se sliši nekoliko nenavadno, saj poroka velja za tradicionalen dogodek, kjer je malo prostora za novejše tehnologije. Pa vendar je poročna spletna stran sila uporaben pripomoček pri sami organizaciji poroke. Morda najprej preglejmo nekaj njenih prednosti in kako je lahko paru v pomoč.

Poročna spletna stran omogoča interakcijo s povabljenci, kar pomeni, da takoj ko le ti prejmejo vabila, lahko na njih odgovorijo. Poleg pa lahko še rešijo vprašalnik preko katerega zaročenca izvesta koliko je na primer vegeterijancev, koliko povabljencev bi prenočilo, ima kdo težave s prevozom, ima kdo kakšno alergijo in podobno.  Vsi te podatki ne samo da olajšajo organizacijo poroke, temveč lahko tudi izboljšajo počutje povabljencev.

porocna_spletna_stran_5

Primeri poročne spletne strani – več na www.porocnaspletnastran.si

 

Na poročni spletni strani se lahko objavljajo tudi vse fotografije – pred in po poroki. Fotografije lahko objavi tudi poročni fotograf ali pa celo ostali svatje, ki so na poroki fotografirali. Par lahko enostavno objavi tudi zemljevide poročnih lokacij in doda potovalne napotke ter možnosti parkiranja.

Tudi z darili bo manj težav, saj lahko enostavno objavita spisek željenih daril in tako povabljencem precej olajšata delo. Lahko pa celo odpreta poročni sklad, preko katerega zbirata recimo za poročno potovanje. Poročna spletna stran sicer skriva še marsikatero zanimivost in uporabnost, nam pa je bila všeč predvsem zato ker je lahko tudi eko!

 

5 EKO prednosti poročne spletne strani

1. Namesto tiskanih vabil lahko pošljete elektronska – prav tako vam preko spleta odgovorijo tudi povabljenci.

2. Olajša organizacijo prevoza na poroko, kar pomeni da se lahko svatje dogovorijo za skupen prevoz in se pripeljejo z manj avtomobili.

3. Svatje povejo kakšen meni  si želijo (npr. vegeterianski ali mesni) in tako lahko obroke pripravite točno, brez večje rezerve, ki ponavadi konča v smeteh.

4. Par lahko namesto daril odpre sklad preko katerega zbira na primer za poročno potovanje. Na ta način odpadejo vsi odpadki, ki nastanejo s poročnimi darili – zavijalni papir, embalaža, …

5. Fotografije in video lahko objavite kar na poročni spletni strani in tako prihranite pri vseh cd-jih, dvd-jih in tiskanih fotografijah, ki bi jih sicer pošiljali svatom.

Več o poročni strani pa izveste na naslovu: www.porocnaspletnastran.si 
Advertisment

Članek lahko posreduješ tudi prijateljem preko:

Eko ljudje . Vse . Zanimivosti